top of page

Βρίσκοντας την ισορροπία στην επαγγελματική και στην προσωπική μας ζωή

Updated: Mar 27



Σε αυτλη τη συζήτηση με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη συζητήσαμε για την σημαντικότητα του να βρούμε ισορροπία στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή. Μία ισορροπία πολυπόθητη αλλά δύσκολη να την κατακτήσει κάποιος καθώς απαιτεί κόπο και προσπάθεια το να μάθουμε να βάζουμε όρια στους εαυτούς μας και στους άλλους, να προτεραιοποιούμε το ΕΥ ΖΗΝ μας και φυσικά να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.




Συζητήσαμε για το stress και το πρόσημό του ανάλογα με το πρίσμα μέσα από το οποίο το βλέπουμε - είτε θα μας κινητοποιήσει δίνοντάς μας ώθηση να δημιουργήσουμε είτε θα μας παραλύσει εμποδίζοντάς μας να προχωρήσουμε. Υπάρχουν τρόποι διαχείρησης του stress και αν κανείς ασχοληθεί λίγο μπορεί εύκολα να βελτιωθεί σε αυτό. Μιλήσαμε για την αναπλαισίωση της αποτυχίας και την σημαντικότητα του να βλέπουμε τις "ήττες" μας σαν μαθήματα και να σκαρφιζόμαστε νέα μονοπάτια που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας.



Τέλος, θα ακούσετε για την ενσυνειδητότητα και την τεράστια σημασία που έχει το να μάθουμε να ζούμε στην παρούσα στιγμή καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να εστιάζουμε πραγματικά σε ό,τι κάνουμε, να είμαστε ενεργητικοί ακροατές και να συνδεόμαστε ουσιαστικά με τους άλλους.





23 views

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page